2011. május 26.

Alkalmazás versenyt rendez az iWiW

Hirdetők és ügynökségek jelentkezését várják saját fejlesztésekkel.

Hirdetők és ügynökségek jelentkezését várják saját fejlesztésekkel.

Apppályázat néven indított alkalmazás versenyt az iWiW, melyre hirdetők, ügynökségek jelentkezését várja a közösségi oldal saját fejlesztésekkel. A kiírók közlése szerint "a verseny célja, hogy a közösségben rejlő erőt kihasználva szülessenek olyan alkalmazások, amelyek segítik az adott márka értékeinek közvetítését".

Aki a szabályoknak megfelelő alkalmazással indul a versenyen, alapból listaáron 1 millió forintos médiatámogatást kap az Origo portfóliójában, melyet az alkalmazás promótálására használhat fel. A győztes ezen felül további listaáron számított 35 millió forintos népszerűsítő kampányt nyer.

2011. június 30-ig lehet nevezni, az éles verseny viszont csak július 14-én indul, amikor az alkalmazások egyszerre kerülnek ki az iWiW-re, majd azokat két aktív hét után a közösségi oldal csapatából összeállított szakmai zsűri értékeli, és hirdet közülük győztest.

Címkék: iwiw origo alkalmazás

Megérkezett a Cinemax Pak a UPC kínálatába

2018. augusztus 16.

Az egyedi Cinemax és Cinemax 2 csatornák a legismertebb filmeket és sorozatokat, a legnépszerűbb színészeket, valamint a legjobb történeteket hozzák el a világ minden tájáról.

„Kiment a divatból, amit csináltam harminc évig″

2018. augusztus 16.

Az InfoRádió műsorvezetője, Hlavay Richárd több évtizedes újságírói pályafutás után markáns karrierváltást vitt véghez, amelyről beszélt is a Digital Hungary-nek adott interjújában.