2017. december 15.

Alkalmazást fejleszt az Index

A Google DNI programján nyertek, amelynek célja a minőségi online újságírás támogatása technológiai fejlesztéseken keresztül.

"Számos térképalapú alkalmazás létezik az online geovizualizációk létrehozásához, de vagy a funkcionalitást vagy a használhatóságot nélkülözi, ezért jelentős fejlesztésre van szükség - írják.

A MAPON célja egy olyan online szerkesztői eszköz kifejlesztése, amely tükrözi a digitális újságcikkek iránti igényeket, miközben vizuális élményt is nyújt az olvasóknak.

Ahogy azt korábban megírtuk, a XXI. század Média és a Branditorial reklámügynökséget is működtető AGL Group médiainnovációs startup konzorciumban 250.000 euró azaz, mintegy 78 millió forint támogatást nyert el a Google „The Digital News Initiative Innovation Fund″ (Google DNI Innovációs Alap) elnevezésű pályázatán.

Nyilvános az 5G-s frekvenciaárverés résztvevőinek listája

1 napja

Három jelentkezőt – a Magyar Telekom Nyrt.-t, a Telenor Magyarország Zrt.-t és a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt.-t – vett árverési nyilvántartásba szeptember 13-án a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).