2010. október 02.

Amerika nem hisz a hírmédiának

Finoman szólva sem bíznak a hírmédiában az Egyesült Államok polgárai. Párt-erővonalak mentén oszlanak meg a vélemények.

Finoman szólva sem bíznak a hírmédiában az Egyesült Államok polgárai. Párt-erővonalak mentén oszlanak meg a vélemények.

A Gallup legfrissebb, szeptember közepén felvett adatokra építő kutatása szerint a válaszadók 58 százaléka kicsi vagy egyáltalán nem bízott meg a médiában. A rendre romló arány mellett utoljra az évtized közepén volt többségben a „médiahívők” tábora, akik most 43 százaléknyian vannak.

A republikánusok 67, a függetlenek 61 százaléka mondta, hogy nem vagy alig tatja hitelesnek a médiát, míg a demokrata szavazók esetében „csak” 40 százalék ez az arány.

A konzervatívok kétharmada, a magukat mérsékeltnek mondók 52, a liberálisok 46 százaléka nyilatkozott úgy, hogy alig vagy egyáltalán nem bízik a médiában.

 

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

8 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

15 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.