2011. május 06.

Amerikába vágyik a ZTE

Az amerikai piacon erősítené pozícióit a kínai ZTE. Még az idén a standokra kerül két újdonságuk a tengerentúlon.

Az amerikai piacon erősítené pozícióit a kínai ZTE. Még az idén a standokra kerül két újdonságuk a tengerentúlon.

A társaság vezetése annyit közölt: az év második vagy harmadik negyedében okostelefonnal lépnek be az Egyesült Államok piacára, arról azonban egyelőre nem nyilatkozik a ZTE, hogy a lassacskán négyről három főszereplősre fogyatkozó amerikai mobilpiacon melyik társaság lehet a partnerük. (Még azt is meglebegtették: adott esetben arra is hajlandóak, hogy több szolgáltatóval is megegyezzenek az együttműködésről.) A cég karácsony előtt lép piacra új táblagépével.

A ZTE, amely a napokban nagyratörő fejlődési célokat jelentett be, sajtóhírek szerint azt tervezi, hogy az év végére megtízszerezi (azaz hárommillióra növeli) táblagép-eladását, mobiltelefonból pedig 80 milliót ad el, ami egyharmadával volna több a tavalyi számnál.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

7 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

8 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.