2012. szeptember 13.

Amerikai LTE-Eldorádó

Amerikában jegyzik a világ mobil-előfizetéseinek 22 százalékát, de még mindig erős a Dél lemaradása az Észak mögött – állítja egy szakszövetség.

Amerikában jegyzik a világ mobil-előfizetéseinek 22 százalékát, de még mindig erős a Dél lemaradása az Észak mögött – állítja egy szakszövetség.

A 4G Americas adatai szerint az év közepén lépte át az egymilliárdos előfizetőszámot a kontinens; ebben közel 230 millió a mobil szélessávú előfizetés, míg az új generációs HSPA- és LTE-ügyfelek száma a 70 milliót közelíti.

A negyedik generációs technológia értelemszerűen az Észak privilégiuma – még, noha ott is csak lassan terjed az LTE, most közel 16 millió ügyfelet tartanak számon, szemben az egy évvel ezelőtt mért kétmillióval. Ezzel a térség a globális előfizetőszám 56 százalékát mondhatja magáénak.

A kontinens déli felén ezzel szemben a negyedmilliót sem éri el az LTE-előfizetők száma, az itteni szolgáltatók zöme azonban a jövő évre tervezi az új technológia bevezetését.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.