2011. december 05.

Amerikai hoki az oroszoknak

Mindkét fél mérföldkőként emlegette azt az üzletet, amely oroszok tízmillióinak otthonába lopta be az amerikai hokiliga meccseit.

Mindkét fél mérföldkőként emlegette azt az üzletet, amely oroszok tízmillióinak otthonába lopta be az amerikai hokiliga meccseit.

Az orosz állami tévétársaság, az RTR a napokban írt alá megállapodást az észak-amerikai jégkorong ligával; ennek értelmében a jövőben hetente több meccset is élőben közvetíthet az RTR.

A köztévé két csatornája között osztja meg a viadalokat: néhányat a mintegy 80 millió nézőt elérő Rosszija 2 sugároz majd, ami pedig nem fér be az általános tematikájú adóba, azt a Szport 1 tematikus csatorna kapja meg.

Az üzlettel a köztévé népszerű tartalomhoz jut, az NHL pedig nagy lépést tesz nemzetközi lefedettségének bővítéséhez a sportág szempontjából meghatározó területeken.

Közel 3 milliós bírságot kapott a TV2

1 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa helytelen korhatár-besorolás miatt 2,8 millió forintos bírságot szabott ki a TV2 Bezár a bazár! című vetélkedőjének egyik adása miatt - írja az MTI.

Új előzetest kapott az HBO sorozata

3 órája

Magyar felirattal is megtekinthető a HBO új sorozatának, a Philip Pullman fantasy trilógiája alapján készült Az Úr Sötét anyagainak 3 perces előzetese.