2011. december 05.

Amerikai hoki az oroszoknak

Mindkét fél mérföldkőként emlegette azt az üzletet, amely oroszok tízmillióinak otthonába lopta be az amerikai hokiliga meccseit.

Mindkét fél mérföldkőként emlegette azt az üzletet, amely oroszok tízmillióinak otthonába lopta be az amerikai hokiliga meccseit.

Az orosz állami tévétársaság, az RTR a napokban írt alá megállapodást az észak-amerikai jégkorong ligával; ennek értelmében a jövőben hetente több meccset is élőben közvetíthet az RTR.

A köztévé két csatornája között osztja meg a viadalokat: néhányat a mintegy 80 millió nézőt elérő Rosszija 2 sugároz majd, ami pedig nem fér be az általános tematikájú adóba, azt a Szport 1 tematikus csatorna kapja meg.

Az üzlettel a köztévé népszerű tartalomhoz jut, az NHL pedig nagy lépést tesz nemzetközi lefedettségének bővítéséhez a sportág szempontjából meghatározó területeken.

Legendás rockerek A Dal színpadán

8 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

10 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.