2010. november 26.

Antidrog-pályázat

Az Életrevaló Egyesület második alkalommal hirdette meg az Országos drogprevenciós kisfilm-készítő versenyt.

Az Életrevaló Egyesület második alkalommal hirdette meg az Országos drogprevenciós kisfilm-készítő versenyt.

Két kategóriában 5 perces és 40 másodperces filmek készítésével pályázhatnak a 35 évnél fiatalabb filmkészítők. A kiírók fiataloknak szóló filmeket várnak, melyek hatásosan fogalmazzák meg a legális drogoktól és az illegális kábítószerektől való teljes függetlenség megtartásának igényét és lehetséges útjait. A beküldött filmekben műfaji megkötés nincs, a szervezők várnak animációt, bábfilmet, rajzfilmet, gyurmafilmet vagy dokumentumfilmet, amelyek készülhetnek akár mobiltelefonnal is.

A nevezési határidő: 2011. május 10., a nevezési szándékot az eletrevalo.egyesulet@hotmail.com címre küldött e-mailben kell jelezni, és a jelentkező a szervezők által küldött nevezési lap kitöltésével és visszaküldésével válik hivatalosan is pályázóvá. Az elkészült filmet a lehető legjobb minőségben DVD-n postai úton kell beküldeni a nevezési lappal együtt az Életrevaló Egyesület címére:

Az amerikai first lady fellépést ígér

44 perce

A first lady a legnagyobb internetes vállalatok és közösségi platformok vezetőit látta vendégül a Fehér Házban, hogy megvitassa velük az internet kedvező és kedvezőtlen hatásait, elsősorban a gyermekekre.