2011. június 27.

Anyós reality a TV2-n

Nőket, férfiakat és utóbbiak anyukáit zárja össze a csatorna az ősszel induló új műsorban.

Nőket, férfiakat és utóbbiak anyukáit zárja össze a csatorna az ősszel induló új műsorban.

Ősszel indul a TV2 új valóságshowja, amely a The Perfect Bride című nemzetközi formátumon alapul. Ebben tizenkét nőt zárnak össze hat férfival és a férfiak anyukáival. A formátum Törökországból indult el, aztán Olaszországban, a Közel-Keleten és Indiában is átvették a tévétársaságok.

A helyzet adott: a fiatalok egymásban keresik a boldogságot, az anyósjelöltek pedig az ideális menyet próbálják kiválasztani a felhozatalból. Az anyósok és a lányok közös fedél alatt élnek, míg egy másik házban a reménybeli vőlegényeket szállásolják el. A lakrészeket közös kert köti össze, ahová csak a fiatalok léphetnek, az anyukák pedig videotelefonon keresztül érintkezhetnek a fiúkkal.

Minden héten élő showműsorban fog eldőlni, hogy kinek kell hazamennie. Egyszer az anyósok döntenek a menyasszonyok sorsáról, másszor pedig a menyasszonyjelöltek mondhatnak ítéletet az anyósokról. "Azért hiszünk ebben a formátumban, mert úgy véljük, ez egy nagyon szerethető, humoros valóságshow, amelyben sok a csavar, a fordulat, és persze valós érzelmi drámák is várhatók" – mondta el Kiss Péter, a TV2 programigazgatója.

Tovább szólhat az Érd FM 101,3

2020. október 22.

Hét évvel meghosszabbította az Érd FM 101,3 rádiós jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa. A testület további döntéseket is hozott e heti ülésén.