2010. november 30.

Arab csatorna a Sky-tól

Arab nyelvű tévéadót indít a British Sky Broadcasting – várhatóan 2012-ben. Világszerte működő, de a térségre koncentráló hálózat a cél.

Arab nyelvű tévéadót indít a British Sky Broadcasting – várhatóan 2012-ben.

A 180 munkatárssal dolgozó csatorna Észak-Afrika és a Közel-Kelet országaiban épít ki saját hálózatot, de Londonban és Washingtonban is nyitnak saját irodát. A munka oroszlánrészét Abu-Dzabiban végzik majd; erről írtak alá megállapodást a napokban a BSkyB és az Abu Dhabi Media Investment Corp (ADMIC) magán befektetőalap képviselői.

Az 1989-ben indított, napjainkban 90 millió otthonban elérhető szolgáltatást működtető társaság és a közel-keleti befektetők tárgyalásairól szóló híreket először júliusban erősítették meg hivatalosan is.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

3 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

10 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.