2011. augusztus 01.

Arab pénztévé érkezik

Miközben mind kevesebb hír jelenik meg Murdoch arabvilágbeli televíziós terveiről, egy érdekes projekt körvonalazódik a térségben.

Miközben mind kevesebb hír jelenik meg Murdoch arabvilágbeli televíziós terveiről, egy érdekes projekt körvonalazódik a térségben.

A világ egyik leggazdagabb embere – al-Valid al-Talal herceg – ugyanis egy helyi sajtóhír szerint a Bloomberg gazdasági adatszolgáltatóval állna össze, hogy jelentkezzen korábban beharangozott csatornájával.

A vállalkozás – amelynek részleteit a következő hónapokban jelentik be - egyből versenyt hozna a szegmensbe, amelynek egyetlen szereplője most a CNBC Arabija csatorna.

Az új adó nekikezdhetne azon nézők lehalászásának is, akiket a Sky News Arabia célzott meg eredetileg. (A Murdoch-csatorna a tervek szerint a jövő év elején indul el.)

A helyzet érdekessége, hogy a herceg Murdoch News Corpjának egyik legfőbb részvényese.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

8 órája

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

14 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.