2017. július 06.

Aranyat nyert a WING imázsfilmje az Online Video Award-on

A WING új imázsfilmje aranyat nyert az Online Video Award Márkázott online-videós tartalmak „legjobb bemutatkozó film” alkategóriájában.

A PPH Media kilencedik alkalommal rendezte meg az Online Video Award versenyét, melyen három kategóriában (szerkesztett online-videós tartalmak, márkázott online-videós tartalmak, televíziók online megjelenése) versenyeztek egymással rövid mozgóképes alkotások. A megmérettetésre összesen 68 pályázat érkezett, ebből 30-at juttatott rövidlistára a zsűri. Az eredményhirdetést július 5-én tartották.

Az arany díjat elnyert Urban Beats című alkotás középpontjában a vállalat fejlesztései állnak egy speciális koncepcióval bemutatva. A gyors, dinamikus vágások során az épületek képi részletei mellett hangsúlyos szerepet kapnak a városi lüktetés zajai is.

Remete Tibor, az Activity Group ügynökség kreatív igazgatója elmondta: „Az ingatlanfejlesztés komplexitását, a fejlesztések környezetre, a városra, a felhasználókra való pozitív hatását szerettük volna egy experimentális videóba sűríteni. Ez egy design ihletésű produkció, nem klasszikus image film, éppen ezért is örülünk a WING bátorságának, hogy ezt bevállalták".

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy az Urban Beats első lett kategóriájában. Köszönjük az Activity Group csapatának és a többi alkotónak, hogy innovatív és kreatív szemléletüknek köszönhetően egy nem mindennapi rövidfilmet hoztak létre, mely megmutatja mindazt az értéket, amit vállalatunk létrehoz tevékenysége során” – mondta Mátray Csenge, a WING marketingkommunikációs igazgatója.

Címkék: média pph wing activity