2017. október 19.

Aranyos promóció a Discoveryn

Október 19. és november 16. között minden este 21 és 23 óra között a Discovery Channel esti műsorai alatt aranyrögök bukkannak fel a képernyőn kódokkal együtt.

A Discovery Channel Aranyláz Alaszkában sorozata október 19-én 21 órakor új évaddal tér vissza a képernyőkre, az új évad premierjével egy időben pedig interaktív nyereményjáték is indul, amely október 19-én 21 órától négy héten keresztül, egészen november 16-ig „aranyozza be” a csatorna nézőinek estéit.

Október 19. és november 16. között minden este 21 és 23 óra között a Discovery Channel esti műsorai alatt aranyrögök bukkannak fel a képernyőn kódokkal együtt. Ezeket a kódokat a www.aranylazjatek.hu interaktív felületén keresztül lehet gyűjteni okostelefonnal, tablettel vagy laptoppal/számítógéppel, a kódot feltöltők pedig megnyerhetik a 3 millió forintos fődíjat, vagy a 100 ezer forintos heti nyereményt. A játékhoz semmiféle applikációt nem szükséges letölteni, elég egy egyszerű Facebook profillal történő regisztráció után feltölteni a kódokat a www.aranylazjatek.hu felületén.