2017. május 31.

Arculatfrissítéssel erősít a phenom’enon

A magazin nemrég a CEE ArtHungry Kft. portfóliójába került, amely az ArtHungry.com kiadója is egyben.

Az online magazin trendérzékenysége nagyban megmutatkozik a folyamatos vizuális fejlődésében. A legutóbbi arculatváltás 2014-ben a Kreatív magazin Media Design versenyén, az „Információs oldalak” kategóriájában első helyezést ért, az arculat megálmodója, Tábori-Simon José (Simon Says) pedig alkotói fődíjat kapott. A phenom'enon új kinézete ismét az ő keze munkáját dicséri, a fejlesztést pedig Petrásovits Dániel (Superlab) valósította meg. A végeredményt május 30-án délután ismerhették meg az olvasók, melyet egy, a megújulást előrejelző visszaszámláló vezetett át a magazin következő érájába.

„Az új külsővel a szerkesztőség célja, hogy felfrissítse a hazai, illetve az online magazinokról alkotott képet, de az új dizájn fontos lépcsőfok a phenom'enont érintő egyéb változások miatt is. Célunk, hogy a magazin az előremutató trendek bemutatása mellett továbbra is az aktuális popkulturális témákkal foglalkozva iránytű legyen a hazai médiapiac fogyasztói számára” - mondta Hering András, a phenom'enon főszerkesztője.

A magazin nemrég a CEE ArtHungry Kft. portfóliójába került, amely az ArtHungry.com kiadója is egyben. A független kreatív közösségi portál célja, hogy a hazai alkotók egy közös felületen megoszthassák alkotásaikat, gondolataikat, véleményezzék egymás munkáját, és kapcsolatokat építhessenek.

„A phenom'enon tulajdonosi köre megegyezik a CEE ArtHungry Kft. mögött álló szakemberekkel, továbbá a magazin felületén egyre több kulturális és művészeti tematikájú anyag jelenik meg, így hát meghoztuk a döntést, és beemeltük a cég portfóliójába” - árulta el az egyik alapító-tulajdonos, Petrásovits Dániel.

A megújult phenom'enon magazin nemcsak friss vizuális háttérrel, hanem újragondolt tartalmakkal is várja olvasóit.