2011. május 30.

Arculatváltás a Film+-nál

2003-ban indította a férfiakra és a vásárolt tartalmakra fókuszáló csatornáját az IKO. Az arculatváltás nyomán a tartalom nem változik.

2003-ban indította a férfiakra és a vásárolt tartalmakra fókuszáló csatornáját az IKO. Az arculatváltás nyomán a tartalom nem változik.

Egységes, új arculattal jelentkezett a Film+ és a Film+2 csatorna. Az IKO tévéinek új megjelenését 2011. május 27-étől láthatják a nézők. A csatornák ugyanakkor továbbra is a vásárolt tartalmakra fókuszálnak, és marad az eddigi célcsoport-meghatározás is, tehát tartalmi változást nem von maga után a frissítés.

Frissült az arculat

"A Film+ és a Film+2 együttese teszi teljessé az IKO kábelcsoport filmcsatorna portfólióját és hogy ezt az egységet még egyértelműbbé tegyük nézőink számára, 2011. május 27-én, pénteken 21.05-től mindkét csatornán egyszerre vezetjük be az új, nemzetközi filmcsatornákkal is versenyképes képernyős arculatunkat. Így küllemében is egy modern és energikus csatorna-páros nyújt majd választási lehetőséget a férfias illetve nőies-családias tartalomra vágyó nézőknek" - mondta el Enyedi András, az IKO Kábeltévé ügyvezetője.

Akik politikai híreket lélegeznek

Médiapiac2 napja

Tudta, hogy a politikai hírek olvasói az egyik leglojálisabb médiafogyasztói csoport? Sokat költenek lapokra, sokkal több oldalt töltenek le, folyamatosan nyomon követik a híreket.