2011. április 05.

Arculatváltás az Origo tévés portfoliójában

Április 1-jével jelentkezett új arculati elemekkel a LifeNetwork és az OzoneNetwork TV, a frissítést a csatornák tematikájának bővítése is indokolja.

2011. április 1-jével jelentkezett új arculati elemekkel a LifeNetwork és az OzoneNetwork TV, a frissítést a két csatorna tematikájának bővítése is indokolja.

2011. április 1-jével frissítette arculatát az Origo két tematikus csatornája. Emögött a modernizálás szándékán túl az is szerepet játszik, hogy mindkettőnek kibővült az elmúlt másfél évben a tematikája.

Az eredetileg időjárás csatornaként startolt OzoneNetwork mostanra környezetvédelemmel, fenntartható fejlődéssel foglalkozó zöld csatornává pozicionálta át magát. Eközben az egészséges életmódra fókuszáló LifeNetwork női életmódcsatorna lett.

A tévék indításakor az Origo tenderen választott partnert az arculat megtervezésére, most viszont házon belül oldották meg a feladatot. A LifeNetwork esetében az colt a cél, hogy a Life.hu arculatához közelítsék, míg az OzoneNetwork a kék színt zöldre váltotta.

"Hiszek abban, hogy egy televíziónak saját arculati elemeit 1,5-2 évente illik finoman áthangolnia. Csatornáink tematikájának bővítése pedig jó apropó volt arra, hogy arculati elemekben is lekövessük ezt a változást. Arra törekedtünk, hogy az új dizájn színeiben és formavilágában is visszaadja csatornáink egyediségét: a logók, a promo cartok, a channel identek mind-mind sokkal trendibbé és szerethetőbbé váltak" - mondta el Hámori Barbara, az Origo szórakoztató tartalmainak igazgatója.

A Facebook ismét lecsapott

1 napja

A Mi Hazánk országgyűlési képviselője a közösségi portál nemzetbiztonsági kockázatára hívta fel a figyelmet, hisz előbb ´56-os eseményükkel kapcsolatos eseményüket törölte, majd elérhetetlenné tette az oldalt.