2016. július 19.

Augusztus 14-én indul az Izaura TV

A teleregény-csatorna a világ minden tájáról elhozza a műfaj legjobbjait - a régi klasszikusok mellett premiersorozatokat is.

A 90-es évek egyik sikerszériája, a Vad angyal (Muñeca Brava) mellett vasárnaponként 20 órától első epizódjával jelentkezik Az éjszaka királynője (Queen of the Night – Gecenin Kraliçesi), amelyet két további premiersorozat is követ: 21 órától a Victoria, a rabszolgák megmentője (La Esclava Blanca), 22 órától pedig A fekete özvegy (La Viuda Joven) debütál a hazai közönség előtt. Az éjszaka királynője című török sorozatban, a Szulejmán sztárjával, a Hürremet alakító Meryem Uzerlivel, egy szerelmi háromszög drámájába bonyolódhatunk. A produkció további részeit szombat-vasárnap 20 órától láthatják a nézők.

A csatorna arculatát, szín- és formavilágát az Umbrella csapata valósította meg. Az arculati elemek kiválasztásánál az elsődleges célcsoportra, azaz a női oldalra fókuszáltak, így az Izaura TV fő színében a lila és annak különböző árnyalatai dominálnak. Az animáció tervezésénél az volt a cél, hogy az érzelmeket kép formájában is megjelenítsék, a csatorna tematikáját figyelembe véve. Így esett a választás a vízben szétfolyó tintára, amely lendületes, változatos, sejtelmes, titokzatos és lágy; illetve vizuálisan is egyedi és végtelen variációs lehetőséggel rendelkezik.

„A TV2-csoport határozott célkitűzése egy minden nézői igényt és célcsoportot kiszolgáló csatorna-portfólió felépítése a következő hónapokban, amelynek része az Izaura TV elindítása is. Az elmúlt években a TV2 délutáni telenovella sávja rendkívüli népszerűségnek örvendett, nálunk futottak az ország legnézettebb romantikus sorozatai. Ezért döntöttünk úgy, hogy ezt kiterjesztve, egy 24 órás csatornát hozunk létre, amelynek egyedülálló, nemzetközi sikerprodukciókat bemutató műsorkínálatára a telenovellák rajongói már régóta vártak. Célunk, hogy a csatorna rövid időn belül a műfaj kedvelőinek első számú választásává váljon” – mondta Fischer Gábor, a TV2-csoport kábelcsatorna programigazgatója.

Indul A Bank és a Bezár a bazár! a TV2-n

11 órája

6 kérdés – 6 perc – 60 millió forint! - ma este 20:45-től Stohl András műsorvezetésével elstartol A Bank, a TV2 legújabb, hazai fejlesztésű kvíz show-ja.