2016. július 26.

Augusztusi premierek a FOX-on

Augusztusban is több új sorozattal várja nézőit a csatorna.

Az Apja, fia, unokája vígjátéksorozat John Stamos főszereplésével augusztus 12-től péntekenként 21 órakor, dupla részekkel látható a FOX-on.

Jó hír a képregények kedvelőinek: hazánkba is megérkezik a Marvel népszerű sorozata, a Carter ügynök, amely az „Amerika kapitány: Az első bosszúálló”, az „Amerika kapitány: A tél katonája”, valamint a „Marvel-kisfilm: Carter ügynök” nyomán készült. A sorozat főhőse Peggy Carter, aki ezúttal Howard Stark megbízásából tömegpusztító fegyverek kereskedői után nyomoz. A Carter ügynök című Marvel sorozat augusztus 24-től szerdánként 21 órakor látható.

Augusztusban érkezik a Wayward Pines második évada is. Az M. Night Shyamalan nevével fémjelzett alkotás sztárjai között van Jason Patric, a kétszeresen Oscar-díjra jelölt Djimon Hounsou, valamint az Emmy- és Golden Globe-díjra jelölt Hope Davis. A Wayward Pines sorozat 2. évada augusztus 29-től hétfőnként 21 órakor látható.

Augusztusban is új részekkel folytatódik Robert Kirkman ördögűzős sorozata az Outcast, csütörtökönként pedig A család című thrillersorozat látható, amelyben egy gyermek elrablásának ügyében nyomoznak. Hétköznap koraesténként a Grace klinika valamint A Simpson család epizódjaival kapcsolódhatnak ki a nézők. További információk és vetítési időpontok a FOX megújult weboldalán.

Címkék: film fox marvel

Cseppben az élet

1 napja

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.