2018. január 17.

Aus Open magyar szemmel: 2003 óta nem volt ilyen

Tizenöt éve nem szerepeltek ilyen jól a magyarok Grand Slam tornán, mint most: mind a női, mind pedig a férfi játékosok között kiemelkedőnek számít Babos Tímea és Fucsovics Márton szereplése az idei ausztrál bajnokságon.

Elképesztően jól szerepelnek eddig a magyarok a január 15. óta tartó Ausztrál Openen. Igaz, a siker már régóta a levegőben volt, hiszen két tehetséges játékosunk Babos Tímea és Fucsovics Márton tavalyi eredményeiből ígéretes évkezdésre számítottak a szakértők.

Szabó Gábor, az Eurosport vezető kommentátora szerint Fucsovics Márton jelenleg a 80. helyen áll a világranglistán, de az idei Ausztrál Nyílt Teniszbajnokság után a legjobb hetven közé is bekerülhet: „2003 óta először fordul elő, hogy magyar férfi játékos főtáblán mérkőzést nyer. A sikerek pedig úgy tűnik folytatódnak, szenzációsan indul ez az év magyar szempontból és, ha minden jól megy Marci akár a legjobb hetvenöt közé is bekerülhet mostani szereplésével a világranglistán. Azt sem tartom kizártnak, hogy az álommérkőzés Fucsovics és Federer között összejöhet.”

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

2 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.