2012. október 01.

Ausztrál nemzedék

Rövidesen Ausztrália mondhatja magáénak a világ egyik legnagyobb LTE-penetrációját – feltéve, hogy beigazolódnak az elemzői jóslatok.

Rövidesen Ausztrália mondhatja magáénak a világ egyik legnagyobb LTE-penetrációját – feltéve, hogy beigazolódnak az elemzői jóslatok.

A Wireless Intelligence adatai szerint ugyanis a jövő év végére átlépi a kétmilliót a negyedik generációs mobilhozzáféréssel rendelkezők száma; azaz minden tizenegyedik helyi lakosnak LTE-képes készüléke lesz. Ezt ígéri az a tény is, hogy a helyi mobilpiac két legnagyobb szereplője, a Telstra és az Optus is gőzerővel építi saját hálózatát.

A Telstra augusztusban jelentette be, hogy átlépte a félmilliós LTE-felhasználói határt, s ezen belül 160 ezer olyan ügyfele van, aki okostelefonnal használja a szolgáltatást. Egyben azt ígérik, hogy a mostani 40-ről jövő év közepére 66 százalékra növelik a szolgáltatást elérő polgárok arányát. A piac harmadik szereplője, a Vodafone helyi cége várhatóan jövőre indul a negyedik generációs hálózattal.

Címkék: ausztrália 4g

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.