2018. április 11.

Az ATV kirúgta Hajdú Pétert?

Hajdú Péter a Facebokon jelentette be, hogy az Esti Frizbit nem folytatja tovább a csatornán.

"Hajdú Péter másfél évet töltött az ATV-nél, műsorai rendkívül sikeresek. A műsorvezető és a csatorna közös megegyezéssel, békében válnak el egymástól. A Frizbi Műsorgyártó Kft -nek nincs tartozása és a felek között nincsen anyagi vita. Az Esti Frizbi a tavaszi szezon végéig lesz a képernyőn, a szokott időben, vasárnaponként este 21:00-kor" - mondta Németh S. Szilárd, az ATV általános vezérigazgatója.

A Comment:com rákérdezett a másik két Hajdú-műsor, a Heti Napló Sváby Andrással és a #bochkor sorsára is. Mint írják, Sváby műsora folytatódik belső gyártásban, és a #bochkor is, mert szeretnék folytatni. Úgy tudják, Hajdúval voltak gondok, legutóbb az Esti Frizbibe úgy hívta be Deutsch Tamást vendégnek, hogy arról nem egyeztetett senkivel, és ez nem nagyon tetszett a tévének.

A Bors ennél tovább megy, szerintük a Heti Napló riporterei nem kedvelik Hajdút, akit a műsor egyéves évfordulójára sem hívtak meg. Az ok: Hajdú többször is késve utalt a stábnak, és szakmai/emberi konfliktusok is voltak közte és a stábtagok között. A Bors szerint Sváby Andrásnak is konfliktusa volt vele.

Történelmi rejtélyeket göngyölít fel a Discovery

1 órája

Justin Fornal felfedező és Emiliano Ruprah fotográfus történelmi térképek és a legkorszerűbb képalkotási eljárások segítségével pontot tesz a történelmi rejtélyek végére a Discovery Channel új sorozatában.