2013. január 11.

Az Adaptive Mediával folytatja a TV2

Ezzel ötödik évébe lép a két médiacég online együttműködése.

Ezzel ötödik évébe lép a két médiacég online együttműködése.

Az Adaptive Media nyerte a TV2-csoport online reklámfelületeinek értékesítésére kiírt tendert, ezzel ötödik évébe lép a két cég kereskedelmi együttműködése. A sales house immár kibővített portfoliót kezelhet, mivel az online kínálat négy csatornássá vált a SuperTV2 2012 novemberi indulása nyomán.

"A TV2-csoport csatornáinak weboldalai tavaly arculati és szerkezeti megújításon estek át, melynek fontos része volt az is, hogy a felületeinken még szélesebb körű és kreatívabb kommunikációs megoldásokat kínálhassunk ügyfeleink számára. Az így kialakított és megújított weboldalaink hirdetésértékesítésével továbbra is az Adaptive Media Sales House-t bízzuk meg, akik már évek óta kiváló partnereink ezen a területen" - mondta el Rákosi Krisztián, a TV2 digitálismédia-csoportvezetője.

"Nagy öröm számunkra, hogy folytathatjuk a TV2-csoporttal a közös munkát, ami tavaly minőségileg új korszakba lépett. A TV2 komoly elkötelezettséggel fejleszti a digitális portfólióját, és jelentős elismerésnek tekintjük, hogy nemcsak az eddigi teljesítményünk alapján, hanem a versenytársakkal való összevetésben is nekünk szavaztak bizalmat a 2013-as évre" - tette hozzá Szabó Ákos, az Adaptive Media üzletfejlesztési és online hirdetésértékesítési vezetője.