2014. szeptember 10.

Az Animal Cannibalsszal kampányolt a NatGeo

Spontán táncra buzdító közéri zenéléssel idézték fel a kilencvenes éveket, ezzel is népszerűsítve a csatorna új sorozatát.

Spontán táncra buzdító közéri zenéléssel idézték fel a kilencvenes éveket, ezzel is népszerűsítve a csatorna új sorozatát.

Az Erzsébet tér környékén sétálókat egy rögtönzött zenéléssel lepte meg a National Geographic Channel és az Animal Cannibals. Az együttes tagjai a 90-es években népszerű slágerüket, a Takarítónő című számot adták elő, táncra buzdítva a járókelőket, amiről a NatGeo magyar irodája felvételeket is készített. A tévécsatorna és az együttes közös akciójának célja az volt, hogy a 90-es évek hangulatát felelevenítve egy spontán retro bulival mozgassák meg az embereket. Az ötletet a National Geographic Channel új sorozata adta, amely a kilencvenes évek meghatározó személyiségeit, legemlékezetesebb eseményeit, és legfontosabb újításait idézi fel „Azok a 90-es évek” címmel.

Módosított az NMHH a fővárosi rádiós pályázaton

1 órája

Formai okok miatt pontosította a július 25-én elfogadott, Budapest 98,6 MHz körzeti rádiós frekvenciát érintő pályázati felhívását a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A beadási időpont is módosult.