2014. szeptember 10.

Az Animal Cannibalsszal kampányolt a NatGeo

Spontán táncra buzdító közéri zenéléssel idézték fel a kilencvenes éveket, ezzel is népszerűsítve a csatorna új sorozatát.

Spontán táncra buzdító közéri zenéléssel idézték fel a kilencvenes éveket, ezzel is népszerűsítve a csatorna új sorozatát.

Az Erzsébet tér környékén sétálókat egy rögtönzött zenéléssel lepte meg a National Geographic Channel és az Animal Cannibals. Az együttes tagjai a 90-es években népszerű slágerüket, a Takarítónő című számot adták elő, táncra buzdítva a járókelőket, amiről a NatGeo magyar irodája felvételeket is készített. A tévécsatorna és az együttes közös akciójának célja az volt, hogy a 90-es évek hangulatát felelevenítve egy spontán retro bulival mozgassák meg az embereket. Az ötletet a National Geographic Channel új sorozata adta, amely a kilencvenes évek meghatározó személyiségeit, legemlékezetesebb eseményeit, és legfontosabb újításait idézi fel „Azok a 90-es évek” címmel.

Az „aranykor″ nyomában

16 perce

A DigitalHungary az idősődő szülők, tehát empty nesterek vásárlási szokásait vizsgálta.

Betiltottak egy filmszatírát Oroszországban

1 órája

Két nappal az országos premier előtt visszavonta az orosz kulturális minisztérium az Armando Iannucci rendezte francia-brit fekete komédia, a Sztálin halála című film forgalmazási engedélyét.