2012. november 06.

Az Atmedia értékesíti a Viasat reklámidejét

Az együttműködés 2013. január 1-jétől él.

Az együttműködés 2013. január 1-jétől él.

2013. január 1-jétől az Atmedia látja el a Viasat3 és a Viasat6 reklámszpot-értékesítését. A Viasat-csatornák non-spot értékesítésére a jelen együttműködés nem terjed ki, azt továbbra is a Viasat Hungária látja el.

Az Atmedia-portfolió a Viasat-csatornákkal együtt  17,7 százalékos közönségaránnyal rendelkezik a 18-49 évesek körében (Nielsen Közönségmérés, 2012. III. negyedév) - közölték a felek.

"Örülünk az Atmediával való együttműködésnek, és meggyőződésünk, hogy az egyesített csatorna portfóliók lehetővé teszik a piaci pozíciónk erősítését és a hirdetők számára még vonzóbb ajánlatok kialakítását." - nyilatkozta Farsang Péter, a Viasat Hungária vezérigazgatója.

"A létrejött megállapodás megtisztelő számunkra. Igazolva látjuk azt, hogy az Atmedia eddigi stratégiája helyes volt, és ennek fényében, immár a közös sikerek reményében építkezünk tovább" - tette hozzá Lukács Csaba, az Atmedia ügyvezető igazgatója.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.