2019. szeptember 19.

Az Eurosport közvetíti az idei tenisz Laver-kupát

Az Eurosport megállapodott az idei tenisz Laver-kupa élő és dedikált többplatformos közetítéséről több mint ötven európai piacon. A versenyt idén szeptember 20–22. között rendezik Svájcban, a genfi Palexpo-ban.

„Az idei genfi Laver-kupa nagyon különleges lesz, örömmel üdvözöljük az Eurosportot a versenyt élőben közvetítő prémium csatornák között. A három napra minden jegy elkelt, így külön öröm, hogy a rajongók egész Európában élvezhetik az Eurosport közvetítését a televízióban és az Eurosport Playeren is" – mondta Tony Godsick, a TEAM8 elnök-vezérigazgatója.

„Örülünk, hogy Európa-szerte sikerült megszereznünk a rangos Laver-kupa többplatformos közvetítési jogait. A Grand Slam versenyek páratlan európai lefedettsége révén a rajongók milliói tartják az Eurosportot a tenisz otthonának a kontinensen, és izgalommal várjuk, hogy kínálatunk a Laver-kupával bővüljön. A tenisz legnagyobb nevei ismét az Eurosporton versenyeznek majd, ami újabb emlékezetes eseménynek ígérkezik" – mondta Laurent Prud'homme (alelnök, Eurosport Rights Acquisitions and Syndication).

A 2017-es prágai nyitóeseményen, illetve a 2018-as chicagói versenyen a trófeát magasba emelő európai csapatot most Rafael Nadal, Roger Federer, Dominic Thiem, Alexander Zverev, Stefanos Tsitsipas és Fabio Fognini képviseli. A Team World, azaz a világ többi részének legjobbjaiból álló csapat tagjai idén John Isner, Milos Raonic, Nick Kyrgios, Taylor Fritz, Denis Shapovalov és Jack Sock.

Címkék: média eurosport

Fesztiválgyőztes a Spektrum sorozata

21 órája

A „Tabukról tabuk nélkül″ 2019-ben bemutatott 2. évada megnyerte az olaszországi Oniros Filmfesztivál fődíját a dokumentumfilmek kategóriájában.