2016. november 24.

Az Eurosport megszerezte a Bundesliga közvetítési jogait

A futballrajongók számára az élő mérkőzések exkluzívan elérhetőek lesznek az Eurosport Playeren, a csatorna élő és on-demand tartalmakat kínáló digitális platformján is.

Az Eurosport a Deutsche Fußball Ligával (DFL) kötött új megállapodás szerint lineáris és digitális formában is exkluzívan közvetíti a Bundesliga 2017/18-as szezonjának labdarúgó mérkőzéseit Magyarországon. A megegyezés értelmében az Eurosport 2 csatorna közvetíti a péntek esti főműsoridős mérkőzéseket, illetve a szombat és vasárnap délutáni meccseket is.

Az Eurosport meccsnaponként hat-hat mérkőzést közvetíthet, emellett heti magazinműsorban mutatja be a hét legkiemelkedőbb eseményeit. A televíziós közvetítések mellett a Bundesliga 1 és a Bundesliga 2 minden mérkőzése elérhető lesz az Eurosport Playeren élőben és on-demand, ezzel téve teljessé a német bajnokság nyújtotta élményt a nézők számára.

„Amikor azon dolgozunk, hogy minden piacon a legfontosabb és legrelevánsabb sporttartalmak közvetítési jogaival rendelkezzünk, Magyarország esetében a Bundesliga mérkőzések feltétlenül a fontossági piramis csúcsán helyezkednek el. Örömmel tekintünk a DFL-lel való még szorosabb együttműködés elé, és azon leszünk, hogy a legszínvonalasabb közvetítéseket nyújtsuk a magyar rajongóknak” – mondta el Peter Hutton, az Eurosport vezérigazgatója.

A Facebook ismét lecsapott

1 napja

A Mi Hazánk országgyűlési képviselője a közösségi portál nemzetbiztonsági kockázatára hívta fel a figyelmet, hisz előbb ´56-os eseményükkel kapcsolatos eseményüket törölte, majd elérhetetlenné tette az oldalt.