2014. január 06.

Az Időkép.hu-val bővült az Adaptive Media portfóliója

A vezető időjárásportállal kötött megállapodás a sales house portfólióbővítésének jelentős lépése.

A vezető időjárásportállal kötött megállapodás a sales house portfólióbővítésének jelentős lépése.

A sales house 2013-ban kiemelt hangsúlyt fektetett portfóliójának bővítésére. Júliusban az Adaptive Media elnyerte a 444.hu hirdetésértékesítési jogait, az őszi időszakban pedig megállapodtak a Computerworld, a PC World és a GameStart kiadó Project/029, az ApróSéf.hu, az IngatlanNet.hu és a Tőzsdefórum.hu értékesítéséről is.

Az év végén lezárt tárgyalások eredményeképpen 2014-ben az Adaptive Media értékesítheti az Időkép.hu hirdetési felületeit. Az időjárásportál látogatottsága a kiadott sajtóközlemény szerint vetekszik a legnagyobb hírportálokéval, csúcsnapokon meghaladja a félmillió egyedi látogatót. Több százezren töltötték már le az Időkép mobilapplikációt Android és iOS platformon is, Facebook-közössége pedig közel félmilliós.

A site hirdetési felületeit eddig az Axel Springer-csoport értékesítette, ők azonban nem indultak el a tenderen. A médiacég közlése szerint az elmúlt négy esztendő "korrekt és gyümölcsöző" volt, ugyanakkor változott a stratégiájuk, ezért döntöttek amellett, hogy nem folytatják az együttműködést.

Tippek az e-mailes átverések kivédésére

2 órája

A Telenor Magyarország is szembesült azzal, hogy a cég nevével visszaélve, csalók hamis fizetési felszólítást terjesztenek e-mailben, és így pénzt vagy személyes adatokat próbálnak kicsalni az emberektől.

A Bermuda-háromszög rejtélye a Spektrumon

2 órája

Számtalan tudományos és misztikus magyarázat napvilágot látott már, de mai napig nem lehet biztosan tudni, hogy mi történt a területen eltűnt repülőgépekkel, hajókkal, és a több száz főnyi személyzettel - áll közleményben.