2012. június 19.

Az Infinety értékesíti a Marquard felületeit

Június elejével került a médiacég online felületeinek médiaügynökségi értékesítése a sales house-hoz.

Június elejével került a médiacég online felületeinek médiaügynökségi értékesítése a sales house-hoz.

2012. június 1-jétől az Infinety értékesíti a Marquard Media online reklámfelületeit a médiaügynökségek felé. A médiacég portfoliójába a Joy.hu, a Shape.hu, a Playboy.hu, az Instyle.hu és a Latte.hu tartozik.

A közlés szerint a Marquard oldalaival együtt az Infinety portfóliója már több mint 90 weboldalból áll, havonta 3 millió egyedi látogatót és a hazai internetezők 67 százalékát éri el. "Havi elérésünk így a legnagyobb kiadóvállalatokéval vetekszik, és versenyképes a legerősebb márkaértékű domainek alatt szerveződő nagy portálok egyedi látogatószámával is. Több kiemelt célcsportban, mint például a 18-49 ABC, a Gemius rankingje szerint az Infinety a Sales House-ok körében vezető szerepet ért el" – mondta Ablonczy Ákos, az Infinety ügyvezetője.

Margaret Ann Dowling, a Marquard ügyvezető igazgatója elmondta: a kiadó életében 2012 a digitális platformokon történő előretörésről szól. A céghez tartozó összes weboldal megújul: interaktív HTML5 weboldalakat alakítanak ki, melyeket okostelefonokra és táblagépekre is optimalizálnak. "Az új technikai fejlesztések kihasználásával a férfi és női életmód tematikákat a nyomtatott magazinokat kiegészítő látványos, interaktív formában tudjuk tovább bővíteni. Az Infinetyvel kötött együttműködéstől nem csak az oldalak hirdetési piacon történő további erősödését várjuk, de a cég tekintélyes portfolójában rejlő egyéb szinergiák kihasználását követően a látogatottsági adatok további növekedését is”- tette hozzá.

Rádiós pályázatok

17 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa véglegesítette a Budapest 98,0 MHz-es pályázati felhívást.