2016. december 06.

Az Invitelnél is látható lesz a Sláger TV

A Tematic Media Group televíziós csatornái közül a Sláger TV és a Fishing&Hunting Channel januártól bekerül az Invitel televíziós műsorkínálatába.

„Számunkra stratégiai cél, hogy az ügyfeleinknek a lehető legváltozatosabb témákat kínáljuk az Invitel TV csatornaválasztékában. Figyeljük a magyar piacon igényelt TV csatornákat, és ezek közül a kevésbé nézett, vagy csökkenő népszerűségű csatornák elengedésével választunk régi vagy új, de mindenképpen izgalmas tévéket. A zene, a sláger örökzöld igény, és ezért örülök, hogy az Invitelnél már a Sláger TV is a zenei választék része lesz. A horgászok, vadászok és természetkedvelők régi vágya teljesül azzal, hogy a legnépszerűbb magyar pecás csatorna nálunk is elérhető lesz. Biztos vagyok abban, hogy sokaknak szerzünk örömet azzal, hogy a Sláger TV és a Fishing&Hunting Channel januártól megtalálható lesz az IPTV és digitális kábeltévé szolgáltatásunkban” – mondta Müller Mihály, az Invitel tartamszolgáltatásokért felelős vezetője.

„Elégedettséggel tölt el, hogy visszakerültünk az Invitel kábeltelevíziós rendszereire és biztos vagyok benne, hogy az új nézők is örömmel veszik, hogy láthatják az egyik legnépszerűbb magyar zenecsatornán a régi, jól megszokott műsorokat, illetve új produkciókat, mint amilyen a Bencze Házhoz Megy, ahol Bencze Attila műsorvezető ismert sztárokkal otthonukban beszélget, vagy a Bajnokok Listája, ahol népszerű sportolóink mutatják be kedvenc dalaikat. A Fishing&Hunting Channel egy hobbicsatorna, az egyetlen olyan tematikájú Magyarországon, amely gyönyörű természeti környezetben forgatott, horgászattal és vadászattal kapcsolatos műsorokat sugároz – nem csak pecásoknak, vadászoknak" - tette hozzá Csüllög Sándor, a TMG terjesztési igazgatója.

Cseppben az élet

12 órája

Lebilincselő sorozat készült a Béres Csepp feltalálójáról.