2011. augusztus 11.

Az M&M´s nyert az iWiW app versenyén

A győztes alkalmazást a Draftfcb tervezte és valósította meg a márka számára.

A győztes alkalmazást a Draftfcb tervezte és valósította meg a márka számára.

Az M&M's csokigolyós játéka nyert az iWiW májusban kiírt Appályázatán. A zsűri a kreativitást, az ötlet közösségi és szórakoztató jellegét, a kivitelezés minőségét és a márkaközeliséget pontozta, s ez alapján döntöttek a Draftfcb által készített Fun Art mellett.

"Itt a cég csokigolyóiból lehet képeket kirakni és ezeket a barátokkal megosztani. Az ötlet egyedi, a megvalósítása is igényes, használója újra gyereknek érezheti magát, ráadásul elkészített képeit a cég még ajándékcsomagokkal is díjazza" - mondta el a győztesről Kovács Gergely, az iWiW vezetője.

A legtöbb felhasználót a kirowski Vagy vagy nem vagy alkalmazása mozgatta meg, amely a kitolódó családalapítási problémákon dilemmázik. Emellett a Septic media társkeresője, a Szimpikerék érdekelt sokakat. A szavazóbizottság utóbbi appra technikailag maximális pontot adott, és azt is kiemelték, hogy eddig még nem látott társkeresési lehetőségek vannak benne.

A gazdasági témák iránt érdeklődőknek pedig a K&H Ez kész pénz játéka lehet a leginformatívabb. "Ebben a játékban pénzügyekkel kapcsolatos kérdéseket kell megválaszolnunk, így juthatunk tovább a folyamatosan nehezedő pályákon. Az alkalmazás mind tematikájának, mind technikai megvalósításának köszönhetően igazán izgalmas élményt nyújt, és miközben szórakoztat, értékes információkat is átad" - tette hozzá Kovács Gergely.