2011. január 27.

Az Origo értékesíti a Habostorta felületeit

Tendert írt ki a reklámhely értékesítésre a Habostorta, az Adnetwork a jövő hónaptól látja el a sales house feladatokat.

Tendert írt ki a reklámhely értékesítésre a Habostorta, az Adnetwork a jövő hónaptól látja el a sales house feladatokat.

2011. február 1-jétől az Adnetwork végzi a Habostorta oldalainak értékesítését. Az Origo Zrt-hez tartozó sales house tenderen nyerte a megbízást, s így kínálata 42 oldallal bővül. Ezzel a portfólió havonta 2,4 millió egyedi látogatót (RCH 54%) (forrás: gIA), heti szinten pedig 1,3 millió egyedi látogatót (RCH 32%) (forrás: gIA) ér el.

"Tíz éve az Origót bíztam meg, hogy a frissen indult Habostorta felületeit értékesítse. Örülök, hogy most ennyi év után visszatérhetünk a gyökerekhez. Az Origo nemcsak a benyújtott ajánlatot tekintve bizonyult számunkra a legjobbnak, stratégiai partnerként igyekszünk idén több területen is elmélyíteni az együttműködésünket” - nyilatkozta Weiler Péter, a Habostorta ügyvezetője.

 

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

42 perce

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

7 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.