2017. november 30.

Az RSH értékesíti az esztergomi rádiót

A Komárom-Esztergom megyét teljesen lefedő frekvenciákat a Forrás Rádió üzemelteti.

Újabb rádióval, az esztergomi FM 98,1-el bővült a Radios Sales House partneri köre, az eddigi 53 regionális adó, a 4 országos közszolgálati adó és a fővárosi Sláger FM mellett. Az RSH partnere, a Forrás Rádió november elején vételkörzet bővítéssel kezdte meg sugárzását az esztergomi FM 98,1 MHz-es frekvencián, így a Forrás Rádió teljes mértékben lefedi Komárom-Esztergom megyét. Esztergomban hat év szünet után szólalt meg ismét helyi tartalommal és helyi műsorkészítőkkel a rádió.

Molnár József, a Forrás Rádiót működtető Turul Média Kft. ügyvezetője elmondta: „A közel egy évtized alatt a Forrás Rádió a helyi információk rendszeres közlésével a megye mindennapi életének szerves részévé vált. Továbbra is az itt élőknek fontos és érdekes helyi tartalmakra építjük a műsorainkat, amely miatt a megye lakói eddig is minket választottak. Tapasztalataink szerint Esztergom lakossága nagy örömmel fogadta és fogadja a Forrás Rádiót, mi pedig igyekszünk még több érdekes helyi információt közvetíteni hallgatóink felé. A tatabányai frekvenciánk a megyeszékhelyen nemrégen elérte az 50,9 százalékos hallgatottságot, Esztergomban ennél is nagyobb elérésre törekszünk."

„Örömmel vettük az újabb regionális rádió csatlakozását a portfóliónkhoz. Ezzel egy fontos megye elérése vált teljessé és egy jelentős város került be az országos kínálatunkba. A hirdetők az idén is keresték a kiemelkedően magas napi hallgatói elérést nyújtó regionális rádiókon való megjelenést, és arra számítunk, hogy ez az igény tovább erősödik. Az RSH regionális adóinak száma a Forrás rádió új frekvenciájával 54-re emelkedett" - nyilatkozta Hanák Tamás, a Rádió Sales House ügyvezető igazgatója.

Címkék: média rsh sláger fm

Indul A Bank és a Bezár a bazár! a TV2-n

12 órája

6 kérdés – 6 perc – 60 millió forint! - ma este 20:45-től Stohl András műsorvezetésével elstartol A Bank, a TV2 legújabb, hazai fejlesztésű kvíz show-ja.