2020. március 25.

Az RTL Most extra tartalmakat kínál az otthonmaradáshoz

Az RTL Most kínálata számos új tartalommal bővül, hogy ezzel is segítsen azoknak, akik a karantén miatt az otthonukban ragadtak.

Március 24-től Film+ Pop up tartalmakkal bővül tovább az RTL Most kínálata, a showműsorok és a sorozatok mellett. Több, mint 100 akció, kaland, történelmi film, vígjáték és thriller közül választhatnak az érdeklődők, amelyek kínálata folyamatosan tovább bővül.

Már elérhető a kicsiknek és nagyoknak egyaránt vidám pillanatokat szerző „Családi animációk” ahol többek között olyan rajzfilm sorozatok közül válogathatnak, mint az Avatar, Tini Nindzsa Teknőcök, Hódító hódok, Spongyabob kockanadrág, vagy a Hé, Arnold.

A dallamok szerelmeseinek a „Muzsika Tv Bemutatja” ajánl zenés kikapcsolódást. Egy-egy órás pop, retro és mulatós összeállítások közül választhatnak áprilisban azok, akik zenehallgatással szeretnék tölteni az időt.

A Tanár április 11-én induló 3. évada előtt az érdeklődők megnézhetik, vagy éppen felfrissíthetik a Nagy Ervin által megformált Vasvári Szilárd, a tantestület többi tagja és a diákság szórakoztató, vagy éppen megható kalandjait, mivel már március 28-tól A Tanár 1. és 2. évadának epizódjai is megtalálhatók lesznek az RTL Moston az új évad televíziós premiere előtt.

"Fontos számunkra, hogy a magunk eszközeivel támogassuk azokat, akik nem tehetik meg, hogy otthon maradjanak. Segítsünk együtt azzal, hogy otthon maradunk #együttsikerül #maradjotthon"- írják közleményükben.

Sulikalandokkal indul az M5 hétfői oktatási programja

19 órája

Oktatási tartalmakkal segíti az otthon tanuló diákokat az M5 kulturális csatorna, amely március 30-tól már az 1-4. osztályosoknak is közvetít oktatási műsort hétköznaponként Alsós - Sulikalandok címmel - írja az MTI.