2017. november 09.

Az RTL Spike-kal bővít a DIGI

A DIGI kínálatbővítése révén a csatorna immár országszerte a legtöbb háztartásban elérhetővé vált.

Az RTL Spike műsorával bővítette digitális kábeltelevíziós és műholdas szolgáltatásainak kínálatát a DIGI. Ennek köszönhetően további, csaknem 400 ezer háztartásban láthatják a nézők a Viacom fiatal felnőtteknek szóló, közkedvelt és premier tévésorozatokat, illetve izgalmas mozifilmeket bemutató tévécsatornáját, amely immár a hazai televíziós műsorterjesztő szolgáltatók túlnyomó többségének kínálatában megtalálható.

Harsányi Gábor, a Viacom magyarországi country managere elmondta: „A Viacom-portfolió izgalmas szórakoztató márkája a változatos sorozatainak és a hazai gyártású produkcióknak köszönhetően (Playback párbaj, Pumpedék) az utóbbi évben indított csatornák között a három legjobban teljesítő közé tudott kerülni. Örömünkre szolgál, hogy a DIGI kínálatbővítése révén a csatorna immár országszerte a legtöbb háztartásban elérhetővé vált, így a jövőben még többen élvezhetik az RTL Spike premier sorozatokkal és filmekkel tovább erősödő és színesedő tartalmát.”

„Örömünkre szolgál, hogy sikeres megállapodást kötöttünk egy újabb szórakoztató és izgalmas tartalmat kínáló műsorszolgáltatóval, így kábeles szolgáltatásunk által már 96 digitális, míg műholdon 81 csatorna érhető el kínálatunkban.” – nyilatkozta Kállai Annamária, a DIGI marketing managere.

 

Charlie A Dal színpadán vendégszerepel

2 napja

Két évvel a Szekeres Adriennel közös fellépése után Charlie most szólóban tér vissza a nézők elé a Jég dupla whiskyvel című számával szombaton A Dal színpadán.