2017. június 28.

Az allas.hu csapata viszi tovább a Jobinfót

Új tulajdonoshoz került a Jobinfo.hu, aki az oldal üzemeltetéséhez az innovatív megoldásokat alkalmazó allas.hu menedzsmentjét kérte fel.

"A megváltozott álláskeresési szokások és a jelenlegi álláspiaci helyzet megköveteli, hogy az állásportálok már ne csak az álláshirdetés megjelenítésére szolgáló felületként, hanem valós hozzáadott értéket teremtve, a recruitment digitális részt, illetve a relevancia alapú szűrést is elvégezze a munkaadók helyett. A Jobinfo közel 30 000 álláshirdetést jelenít meg naponta, amivel kiváló terepet jelent a relevancia alapú megoldások további térnyerésére" – mondta el Rácz István, az allas.hu alapító vezérigazgatója, a Jobinfo.hu frissen kinevezett ügyvezetője.

A Comp Route Technology Zrt. megvásárolta a Jobinfo.hu állásaggregátor oldalt működtető Jobinfo Kft. 100%-os üzletrészét. A Jobinfo.hu ugyanis mára elérte azt a méretet, ahol már a további növekedéshez egy erősebb háttér szükséges. A cég két új ügyvezetője Rácz István és Bíró Roland, akik pozíciójukat az allas.hu-t birtokló Net Performance Zrt.-ben is megtartják.

A korábbi tulajdonosok, Nagy Attila és Trentin Tamás kiemelten fontosnak tartják, hogy egy innovatív megoldásokat bátran használó menedzsment kezébe került az oldal. Arra számítanak, hogy az új menedzsment az allas.hu-n már megismert bátor, a valós piaci igényekre reagáló szemlélettel viszik tovább a portált.

Címkék: média allas.hu jobinfo

A világ legpusztítóbb időjárásai a Spektrumon

1 napja

A március 25-én induló tíz részes sorozat nem csak az egyes szerencsétlenségek kulcseseményeit, hanem az egyéb fontos pillanatok mögött rejlő ismereteket és kiváltó tényezőket is megvizsgálja.