2011. szeptember 19.

Az arab világ felé nyit a német Duna TV

Terjeszkedik a Németországban a Duna Televízióéhoz hasonló feladatokat ellátó Deutsche Welle televíziós ága. Észak-Afrikát és Európát célozták meg.

Terjeszkedik a Németországban a Duna Televízióéhoz hasonló feladatokat ellátó Deutsche Welle televíziós ága. Észak-Afrikát és Európát célozták meg.

A DW-TV Arabia ugyanis az öreg kontinens mellett Marokkótól Ománig fogható, napi hat órában, és minden államban a főműsoridőhöz igazodva. (A műsoridő harmadát a négy, egyenként harminc perces hírműsor viszi el.) A prioritások között első helyen az arab világ, majd Németország hírei állnak, ezeket követi a föld fennmaradó része.

Nem biztos, hogy az "arab tavasz" hullámára felülő csatorna az arab világban mindenhol boldog fogatatásra lel. A DW-TV Arabia ugyanis helyi magáncsatornákkal is együttműködik, így nem okvetlenül illeszkedik majd a produktum az állami tévék nyugalmához szokott állami vezetők ízléséhez. Az egyik vitaműsort például egyiptm legnézettebb csatornájával, az al-Hajah-hal közösen készítik.

Legendás rockerek A Dal színpadán

1 napja

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

1 napja

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.