2011. szeptember 19.

Az arab világ felé nyit a német Duna TV

Terjeszkedik a Németországban a Duna Televízióéhoz hasonló feladatokat ellátó Deutsche Welle televíziós ága. Észak-Afrikát és Európát célozták meg.

Terjeszkedik a Németországban a Duna Televízióéhoz hasonló feladatokat ellátó Deutsche Welle televíziós ága. Észak-Afrikát és Európát célozták meg.

A DW-TV Arabia ugyanis az öreg kontinens mellett Marokkótól Ománig fogható, napi hat órában, és minden államban a főműsoridőhöz igazodva. (A műsoridő harmadát a négy, egyenként harminc perces hírműsor viszi el.) A prioritások között első helyen az arab világ, majd Németország hírei állnak, ezeket követi a föld fennmaradó része.

Nem biztos, hogy az "arab tavasz" hullámára felülő csatorna az arab világban mindenhol boldog fogatatásra lel. A DW-TV Arabia ugyanis helyi magáncsatornákkal is együttműködik, így nem okvetlenül illeszkedik majd a produktum az állami tévék nyugalmához szokott állami vezetők ízléséhez. Az egyik vitaműsort például egyiptm legnézettebb csatornájával, az al-Hajah-hal közösen készítik.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

32 perce

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

7 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.