2011. május 20.

Az e-olvasók a legjobb hálótársak

Tévézni viszont táblagépen szeretnek az amerikaiak, ha pedig mosdó, akkor az okostelefon a megoldás - derül ki a Nielsen adataiból.

Tévézni viszont táblagépen szeretnek az amerikaiak, ha pedig mosdó, akkor az okostelefon a megoldás - derül ki a Nielsen adataiból.

A hordozható eszközöket vizsgáló amerikai Nielsen kutatás szerint a tévézéshez leginkább a táblagép használat passzol (70%), ennél kicsivel kevesebben okostelefonoznak viszont közben (68%). Érdekes, hogy az e-olvasóknál jóval kisebb az arány: a megkérdezett amerikaiaknak csak 35 százaléka használja eszközét tévézés közben.

Egész más a helyzet, ha "hálótársat" keresnek a felhasználók: legszívesebben e-olvasójukat viszik magukkal az ágyba (61%). Ettől kicsivel marad csak el a táblagép (57%), míg 51% nyilatkozott úgy, hogy okostelefonjával bújik ágyba.

Ha abból a szempontból vizsgálódunk, hogy a kütyüvel töltött idő mekkora része másodlagos tevékenység, akkor a táblagépek állnak az élen. A velük töltött idő 30 százaléka tévézéssel párhuzamos, 21 százaléka pedig ágyban fekvős. Az okostelefonoknál ez az arány 20, illetve 11%, míg az e-olvasóknál 15, illetve 37%.

Nyilvános az 5G-s frekvenciaárverés résztvevőinek listája

2019. szeptember 13.

Három jelentkezőt – a Magyar Telekom Nyrt.-t, a Telenor Magyarország Zrt.-t és a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt.-t – vett árverési nyilvántartásba szeptember 13-án a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH).