2011. február 22.

Az elmúlt húsz évből válogat a Best

A Sanoma magazinja 1990-től kezdve tekinti végig az adott év legfontosabbnak tartott eseményeit.

A Sanoma magazinja 1990-től kezdve tekinti végig az adott év legfontosabbnak tartott eseményeit. Az első számból kiderül például, hogy anno 244 Ft volt egy kiló sertéscomb.
1990

Best of címmel indított új sorozatot a Best Magazin, melyben 1990-től 2009-ig tekintik át, hogy mi történt itthon és a világban. Az első szám már megjelent, ezt kéthetente követi a többi.

A válogatás  mellé CD-t is csomagolt a Sanoma, amely az 1990-es év hazai és nemzetközi slágereiből válogat. Megtalálható rajta például az Edda, az A-HA, a Roxette és a Napoleon Boulevard egy-egy slágere is.

"Talán sokan nem tudják, hogy 1990-ben indult útjára egy olyan rajzfilmsorozat, amelynek atyja magyar származású, és azóta is fut. A Simpsons mellett persze más, jóval fontosabb események is zajlottak: február 10-én vonultak ki a szovjet csapatok hazánkból, egy nappal később pedig kiszabadult a fogságból Nelson Mandela" - mondta el Nyomárkay Kázmér lapigazgató.

Címkék: sanoma best retro

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

13 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.