Az immár negyedik alkalommal meghirdetett bloggerversenyen öt kategóriában várja a magazin a bloggerek jelentkezését. A megszokott kategóriákon kívül Az év influencere díj is gazdára talál.

A Cosmopolitan, amely ebben az évben ünnepli 20. születésnapját, öt különböző kategóriában – Az év beauty bloggere, Az év vloggere, Az év felfedezettje, Az év divatbloggere, Az év bloggere – várja a bloggerek jelentkezését szeptember 4-ig.

A beérkezett pályázatokat szakmai zsűri bírálja el: Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője, Faix Csaba, a Prezi kommunikációs vezetője, Farkas Dániel YouTube-szakértő, Gönczi Petra Content Specialist és Szabó Gergő, a Special Effects Media társalapítója. Az előző évekhez hasonlóan egy díjazottat idén is a közönség választhat ki a www.cosmopolitan.hu oldalon leadott szavazatokkal.

Az idei verseny újdonsága, hogy a klasszikusnak számító kategóriákon kívül a Cosmopolitan Az év influencere díjat is kiosztja egy meghatározó magyar véleményvezérnek, akire szintén lehet majd szavazni a magazin weboldalán.

A díjátadóra október 22-én kerül sor a Cosmopolitan Blogger Dayen.

Az idei konferenciaprogram fő tematikája a videógyártás és a vloggerkedés kihívásai köré csoportosul. Előzetes kutatásaink szerint ez az a műfaj, amely leginkább foglalkoztatja a bloggerszcénát

– árulta el Sabján Johanna, a Cosmopolitan főszerkesztője.