2010. december 03.

Az év közmédia-bakija

Sűrű bocsánatkéréssel próbálta jóvátenni tévedését az osztrák köztévé vezetése. Pedig esélyesek az év médiabakija címre.

Sűrű bocsánatkéréssel próbálta jóvátenni tévedését az osztrák köztévé vezetése. Pedig esélyesek az év médiabakija címre.

A történet meglehetősen szimpla: a hétvégén ugyanazok játszottak az ORF népszerű szerencsekerék-műsorában, mint egy héttel korábban. A dologban nem a véletlen, hanem a technika ördöge játszott főszerepet. A meglehetősen attraktív nézettségi adatokkal büszkélkedő produkciót kiszolgáló szerver ugyanis az előző adást töltötte be, a műsor ideje alatt pedig nem engedte a munkatársaknak, hogy leállítsák a bejátszást.

Magyar szemmel sokkal megdöbbentőbb lehet, hogy miként érhet el kiugró közönségarányt egy olyan produkció, amely küllemében leginkább a kilencvenes évek elejének magyar kerékpörgető-műsorait, és egy decens, szakállas, ötvenes éveit taposó úr beszélget benne apró-cseprő ügyekről a játékosokkal. Hacsak az nem vonzza a népet, hogy a főnyeremény százezer euró.

Hamarosan Debrecenben is elindul a Taxify

13 órája

Már toborozza a sofőröket a Taxify és pár héten belül indul a szolgáltatás tesztüzeme Debrecenben - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.