2011. április 13.

Az oroszoknál hódít a digitális földfelszíni tévé

Újabb óriási piacot nyerhet meg magának a második generációs digitális földfelszíni tévés technológia.

Újabb óriási piacot nyerhet meg magának a második generációs digitális földfelszíni tévés technológia.

Ukrajna után Oroszország is a DVB-T2 mellett dönthet. Egyelőre csak fontolgatják a dolgot. A moszkvai távközlési minisztérium szerint akár már májusban elindulhatnak a kontinensnyi ország több régiójában az első próbaadások, s a teszthelyszíneket úgy válogatnák ki, hogy vizsgálni tudják, mennyire befolyásolják az eltérő éghajlati viszonyok a jelátvitel minőségét.

Ha tartani tudják ezt az ütemtervet, még az idén hivatalos döntés születhet róla, hogy erre a szabványra írják-e ki a jövőbeni frekvencia aukciókat. Oroszországban eddig egy multiplexet pályáztattak meg. Szakértők szerint a több csatornát elbíró DVB-T2 melletti döntés hozzájárulhat, hogy ne, vagy csak keveset csússzanak az analóg leállás 2015-re tervezett időpontjához képest.

Teltházzal debütált az első hazai Influencer Festival

44 perce

Tartalomgyártás, platformok közötti átjárás, közösségi média menedzsment, be- és kikövetés, social kampánytervezés, influencer portfólióépítés – ezek voltak a hívószavak az első hazai Influencer Festival előadásain.

Kezdő youtuberek számára hirdet pályázatot a BugTV

7 órája

A BugTV, a Klikkmánia cégcsoport YouTube marketinggel és csatorna menedzsmenttel foglalkozó üzletága „I. BugTV – Youtuber akarok lenni!″ címmel pályázatot hirdet a jövő videós tehetségei számára.