2017. április 18.

Az ország kedvenc boltja kerestetik

Egyedülálló szavazást indított a Femcafe.hu: az olvasók dönthetnek az ország kedvenc boltjáról.

A nagybevásárlás valakinek kaland, de van, akinek igazi szenvedés. Ha azonban megtaláljuk azt a boltot, aminek a kínálata, elhelyezkedése, hangulata a leginkább közel áll a szívünkhöz, akkor valószínűleg boldogabban toljuk végig a bevásárlókocsit a sorok között. - olvasható a portál által küldött közleményben.

A Femcafe.hu most pont azt a boltot keresi, amit a leginkább szeretnek a vásárlók.Az oldal szerkesztősége kilenc közismert bolthálózatot választott ki, amik közül az olvasók szavazhatják meg a számukra legkedvesebbet. A voksolás lezártát követően a nyertes márka viselheti majd a „Femcafe.hu - Az Ország Kedvenc Boltja 2017” címet, illetve az első három helyezett számára egy oklevelet is átad a kiadó. A sokakat megmozgató nyilvános szavazás elsősorban egy remek visszajelzés a márkák számára, hogy az olvasók milyen preferenciákat követnek, illetve melyik hazai üzletláncok a legkedveltebbek körükben.

„Ilyen jellegű szavazásra eddig nem volt példa, ezért mi is izgatottan várjuk az eredményeket. Ahogy az üzletláncoknak fontos a vásárlók visszajelzése, úgy nekünk is fontos az olvasóink véleménye. Ezért a Femcafe.hu nagy tömegeket megmozgató szavazása egy jó platform arra, hogy az olvasók tét nélkül kifejezhessék véleményüket és kiderüljön, melyik üzletláncot kedvelik a leginkább.” – árulta el Csereklei Zoltán, a Femcafe.hu alapító ügyvezetője.

A szavazásban a következő kilenc közismert márkára lehet szavazni 2017. május 1-ig: Aldi, Auchan, CBA, Coop, Lidl, Penny Market, Reál, Spar, Tesco.

Folytatódik a The Walking Dead

15 órája

Három hónap szünet után érkezik a The Walking Dread 10. évadának második fele az RTL Spike-on - írja a Sorozatwiki.