Tudjuk, hol leszel április 2-án - elérhető a Médiapiac tavaszi koncerenciájának teljes programja.

A Médiapiac tavaszi konferenciáján összegyűlnek a 2020-as évek Jövendőmondói, hogy megkíséreljék megjósolni a a következő évtized legjelentősebb trendjeit. A kommunikációs-, marketing- és pr-szakma szakértői a területüket leginkább lázban tartó témákról beszélnek előadásaikban.

A Jövendőmondók színpadán olyan előadók lépnek fel, mint Tibi atya, aki az influencer-lufi kipukkanásáról fog beszélni, az ifjúsági médiahasználatról tart előadást Dr. Guld Ádám. Bánhegyi Zsófia a felelősség erejéről értekezik a márkaépítésben, a mesterséges intelligencia térnyeréséről pedig Hörömpöli-Tóth Levente tart előadást. A divatipar etikájával kapcsolatban Dobos Emese észrevételeit hallgathatják meg a látogatók.

A kommunikációs- és médiaszakma képviselői ülnek le egymással kerekasztalbeszélgetés keretein belül, és megvitatják az új évtized kihívásait. A konferencia házigazdája pedig Gundel Takács Gábor lesz.

A teljes program elérhető a Médiapiac oldalán. Még tart az early bird regisztráció, ne hagyd ki a lehetőséget!

 

Időpont: Április 2

Helyszín: Hotel Helia

Esti mese a Család-barát műsorvezetőitől

25 perce

A megszokott stúdiós környezet helyett otthonaikból jelentkeznek délelőttönként élőben a műsor Facebook oldalán és megmutatják, mivel is töltik az idejüket, illetve tippekkel látják el nézőiket.

Médiacéget alapított Harry herceg és Meghan Markle

1 napja

Az Archewell a házaspár új brandje lesz, amely filmes és televíziós produkciókkal foglalkozik majd, magában foglal egy multimédiás oktatóbirodalmat, valamint egy egészséges életmóddal foglalkozó honlapot.