2011. december 15.

BBC: bejött az arab tavasz

Közönségarány-növekedési rekordot mondhatott magáénak az elmúlt hónapokban a brit közszolgálati médiatársaság arab nyelvű adása. Az ok a ″tavasz″.

Közönségarány-növekedési rekordot mondhatott magáénak az elmúlt hónapokban a brit közszolgálati médiatársaság arab nyelvű adása. Az ok az ″arab tavasz″.

Egy független mérés szerint bő másfélszeresére ugrott a BBC arab programjának hallgatottsága, amely mostanra elérte a heti 33,4 millió felnőtt hallgatót. Ennél is jobb eredményeket mondhat magáénak a tévés szekció: heti 24,4 milliós nézőszámuk mintegy 80 százalékos emelkedést mutat.

Az utóbbi hónapok legzűrösebb államaiban – ide sorolták Egyiptomot, Irakot, Jordániát, Libanont, Marokkót és Szaúd-Arábiát – majdnem duplázott a tévécsatorna: 9,8-ról 18,4 százalékra javítottak. Egyiptomban 16,2 százalékos a csatorna elérése – ez egymagában mintegy tízmillió embert jelent.

Legendás rockerek A Dal színpadán

14 órája

Szombat este A Dal 2019 második elődöntőjét láthatják a Duna Televízió és a Duna World nézői. A versenyzők mellett ismét legendás vendég-fellépő áll színpadra: február 16-án a Republic együttes zenél majd.

Már lehet jelentkezni a Virtuózok ötödik évadába

15 órája

A Virtuózok következő, Kamara Virtuózok elnevezésű ötödik évadába február 15-től jelentkezhetnek olyan muzsikáló csoportok, amelyekben családtagok és iskolatársak, barátok, tanár-diák kapcsolatok mutatkoznak meg.