2017. szeptember 28.

BCOOL néven új print magazin indul

Az őszi első szám 12 ezer példányban jelent meg, a téli második már várhatóan 20 ezres lesz, az országos terjesztés decemberben indul.

"Úgy érezzük, hogy a hazai olvasók és a hirdetők egyaránt igénylik a nyomtatott sajtóterméket a magyarországi lappiacon" – fogalmazott Földi Tamás, az FLD Group Lapkiadó Kft. ügyvezető igazgatójaa BCOOL Magazin bemutatkozó rendezvényén.

A 68 színes oldalon megjelenő kiadvány fő terjesztési pontja a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, ahol az utazók a VIP lounge-okban ingyen vehetik el a kiadványt, csakúgy, mint a MiniBUD Airport Shuttle kisbuszaiban.

A kiadó számít a külföldi olvasókra is, így a magyar nyelvű magazinban a cikkek összefoglalóit angol nyelven is publikálják. A tartalomban kiemelt helyen szerepelnek a budapesti repülőtérrel, a légitársaságokkal, a tervezett új repülőjáratokkal kapcsolatos hírek, információk, a belföldi és külföldi úti célokat bemutató írások, továbbá olyan trendi témák, amelyek az egészséggel, a zöld életmóddal, az innovációval, az otthoni dizájnnal, a gasztronómiával, az autózással függnek össze. Az első szám kiemelt témája az év végén már vendégeket fogadó repülőtéri, vadonatúj szálloda. A lap főszerkesztője Falus Tamás.

Az őszi első szám 12 ezer példányban jelent meg, a téli második már várhatóan 20 ezres lesz, az országos terjesztés decemberben indul.

Címkék: média falus tamás