2013. május 24.

BL-döntő mindenkinek

Szélesebb kör számára teszi elérhetővé a BL-döntő megtekintését a Telekom

Rendkívüli lehetőséget biztosít a labdarúgás és a tévézés kedvelőinek a Telekom: azon tévé-előfizetők számára is „kinyitja” a Bajnokok Ligája döntőjét közvetítő csatornát egy napra, akik eddig nem tudták követni azt.

A Telekom május 25-én, szombaton azok számára is elérhetővé teszi a BL döntőt közvetítő Sport 1 csatorna műsorait, akiknek az előfizetői csomagjában egyébként nem található meg az adott csatorna.

A Telekom a következő csomagokkal rendelkezők számára „nyitja ki” és teszi ingyenes elérhetővé egy napra a Sport 1 csatorna műsorfolyamát: IPTV Közszolgálati, Koktél csomagra, a Digitális Kábel TV Közszolgálati csomagra, a SAT TV és az Interaktív SAT TV Közszolgálati, Alap csomagra előfizetők.

Mint ismert, a Telekom nemzetközi szinten is támogatja a futballt, mint az egyik legnépszerűbb, legszélesebb körben aktívan is űzött, illetve sok generációt mozgósító sportágat: a vállalat a Bajnokok Ligája döntőjébe jutott Bayern München kiemelt támogatója. A Magyar Telekom ezért is tartotta fontosnak, hogy a labdarúgás szerelmeseinek minél szélesebb köre láthassa és szurkolhassa végig tévéje előtt a futballdöntő perceit. Ráadásul a szombati napon nemcsak a BL döntőt, hanem a Sport 1 csatorna összes műsorát nyomon követhetik az érintettek – 0 órától 24 óráig.

 

Rádiós pályázatok

13 órája

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa véglegesítette a Budapest 98,0 MHz-es pályázati felhívást.