2014. március 05.

Bajban a Telefónica

Odahaza reménybeli riválisa szorongatja a spanyol távközlési óriást, amelynek azzal is számolnia kell, hogy hamarosan óriásüzletet bukhat el.

Odahaza reménybeli riválisa szorongatja a spanyol távközlési óriást, amelynek azzal is számolnia kell, hogy hamarosan óriásüzletet bukhat el.

A Handelsblatt által idézett hírügynökségi jelentések szerint ugyanis Brüsszelnek nem tetszik a mód, ahogyan a Telefónica felvásárolná a holland KPN németországi mobilcégét, a E-Plust. A 8,6 milliárd eurós ügylet és némi egybegyúrás eredményeként a jelenlegi piaci harmadikból és negyedikből jönne létre a legnagyobb ügyfélkörű helyi szolgáltató.

Az új társaság ugyanis az ügyfelek 23 százalékát mondhatná magáénak, szemben a T-Mobile-lal és a Vodafone-nal, amelyek egyaránt 21 százalék körüli részesedéssel bírnak ezen a piacon. Németországban jelenleg mintegy 113 millió aktív SIM-kártyát tartanak nyilván.

Lángosról posztolunk a legtöbbet

1 órája

A Falatozz.hu országos ételrendelő portál utánajárt, hogy a magyarok mely hungarikumnak számító ételeket szeretik kitenni az Instagramra. Az is kiderült, hogy ez a lista nem egyezik a házhoz szállított kedvenc fogásokkal.

Iszak Eszti: „A bántalmazóval kellene elbeszélgetni!”

5 órája

A cyberbullying jelenség a mai fiatalokat érintő egyik legelterjedtebb probléma, így az Influencer Festival minden résztvevője és olyan világmárkák is kiállnak a tudatos, felelős social media használat mellett, mint a Coca-Cola.