2012. július 09.

Bajnokok Ligája a SportTV-n

A 2012 és 2015 közötti időszakra nyerte el a jogokat a tévétársaság.

A 2012 és 2015 közötti időszakra nyerte el a jogokat a tévétársaság.

2012 és 2015 között a Sport TV-n lehet élőben megnézni az UEFA Bajnokok Ligája keddi mérkőzéseit és döntőjét - jelentette be a Chello Central Europe. A portfolióba a BL mellett a Szuperkupa-döntő is bekerült. A SportTV-n - Sport1, Sport2 - látható egyébként a nemzetközi bajnokságok közül a spanyol Primera Division és a magyar bajnokság is.

"Az UEFA Bajnokok Ligája 2003 után tér vissza csatornáinkra, és alapvetően határozza meg a következő éveinket. Az UEFA Bajnokok Ligája világmárka, kötelezettségekkel jár, nekünk is világszinten kell teljesítenünk. Nem csupán élő közvetítésekkel, hanem összefoglalókkal, magazinműsorokkal is jelentkezünk. Azon leszünk, hogy a labdarúgást kedvelő magyar nézők az UEFA Bajnokok Ligájával automatikusan összekössék a Sport Televíziót, és ha bármit meg akarnak tudni erről a sorozatról, akkor a Sport1-re vagy a Sport2-re kapcsolnak, valamint felkeresik honlapunkat, a www.sport1tv.hu oldalt" - nyilatkozta Málnay B. Levente, a Chello Central Europe vezérigazgatója.

Hol tart a magyar banki digitalizáció?

6 órája

Magyarország a hetedik helyen áll a vizsgált kilenc közép-kelet-európai ország rangsorában. Az elemzésbe vont nyolc legnagyobb hazai bank digitális fejlettsége csak a szlovén és a lettországi szereplőknél bizonyult jobbnak.

Megvannak a friss adatok! Ki a piacvezető?

6 órája

2018-ban a Sláger FM a leghallgatottabb adó Budapesten és Pest megyében - közölte a rádió stábja a friss adatokra hivatkozva. Ezt viszont vitatja a Rádió1 és a Retro Rádió.