2010. június 14.

Bánhegyi Zsófia új szerepkörben

Bánhegyi Zsófia lapigazgató-helyettes távozott a Heti Válasz kiadótól, és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kommunikációs vezetője lett.

Bánhegyi Zsófia lapigazgató-helyettes hat év után távozott a Heti Válasz kiadótól, és június 14-től a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kommunikációs vezetőjeként folytatja pályafutását.

Bánhegyi Zsófia lapigazgató-helyettes hat év után távozott a Heti Válasz kiadótól, és június 14-től a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kommunikációs vezetőjeként folytatja pályafutását. A szakember az elmúlt évek során aktív részese volt a Heti Válasz márka újrapozícionálásának, a hirdetésszervezési tevékenység felépítésének, a konferencia-üzletág elindításának és a tavalyi portálfejlesztésnek, amely nyomán a www.hetivalasz.hu megközelítette a napi százezres látogatószámot.

Bánhegyi Zsófia helyére a kiadó nem nevezett ki utódot, feladatait három munkatárs között osztották meg: a terjesztést D. Nagy Ibolya gazdasági igazgató, a hirdetést és az internetes fejlesztéseket Gara Ágnes kereskedelmi igazgató, a marketingkommunikációs területet Bánki Anita marketingigazgató irányítja.

 

8 millió 8 online filmre

1 napja

Két határon túli és hat hazai pályázó nyert összesen nyolcmillió forint támogatást a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának online tartalmak gyártását támogató pályázatán.