2014. október 09.

Bankos feladatot kell megoldani a diákversenyen

Az OMD Hungary 2014-ben 14. alkalommal rendezi meg az Országos Média Diákverseny néven ismert és elismert szakmai versenyt.

Az OMD Hungary 2014-ben 14. alkalommal rendezi meg az Országos Média Diákverseny néven ismert és elismert szakmai versenyt.

A verseny célja elősegíteni az egyetemi és főiskolai hallgatók körében a kommunikációs stratégiai tervezés, azon belül a médiatervezés gyakorlati megismerését, népszerűsítését, továbbá hozzájárulni a hallgatók szakmai fejlődéséhez. A megmérettetés írásbeli és szóbeli fordulókból áll. Az írásbeli anyagokkal november 12-ig lehet pályázni, a szóbeli döntőre december első hetében kerül sor egy szakmai zsűri előtt.

A verseny témáját idén K&H Bank adja, a „Vigyázz, Kész, Pénz!” általános iskolásoknak szóló pénzügyi vetélkedőre vonatkozóan. A kiírás a verseny Facebook-oldaláról tölthető le.

Az első helyezett csapat minden tagja tabletet nyer. A szakmai gyakorlati lehetőség és a tárgyi nyeremény mellett, egy különdíj is megilleti a győzteseket: pályázatukat – a hagyományoknak megfelelően - előadhatják a 2015 márciusában megrendezésre kerülő Médiapiac konferencián is.

A verseny nem titkolt célja, hogy felfedezze és felkarolja a jövő tehetséges médiaszakembereit. A verseny abszolút győztesének járó szakmai gyakorlat lehetősége, akár az eljövendő szakmai pályafutás megalapozása is lehet. Ezt támasztja alá, hogy a döntőbe jutott versenyzők közül sokan ma már a gyakorlatban tapasztalhatják a marketingkommunikáció mindennapos kihívásait az OMD-nél.