2019. február 05.

Barca-Real a Sport2-n

A Sport TV élőben közvetíti a február 6-án és február 27-én megrendezésre kerülő két kupaelődöntőt.

A sorsolás óta találgatják a nézők, vajon hol láthatják majd a Barcelona és a Real Madrid kupaelődöntőjét, így a 2019-es év első két Clásicóját. A csatorna büszkén jelentette be, hogy a Sport2 lesz, amely február 6-án a Barcelona– Real Madrid, február 27-én pedig a Sport1, amely a Real Madrid–Barcelona meccset adja.

Az első meccs közvetítése 20:45-kor kezdődik a Sport2-n. A Sport TV a rangos nemzeti kupasorozatok közül ebben a szezonban Német Kupa (DFB Pokal) és az Olasz Kupa (Coppa Italia) küzdelmeit is közvetíti.

A mostani két mérkőzés tökéletesen illeszkedik a Sport TV egyre erősödő tavaszi programjához, hiszen még csak most zajlott a Super Bowl, hétvégén a férfi kézilabda Bajnokok Ligája is visszatér a női sorozat után, ráadásul ott is láthatjuk a Barcelonát, hiszen a katalán sztárcsapat látogat a Telekom Veszprém oroszlánbarlangjába. Februárban az Európa-liga tavaszi szezonja is elrajtol, márciusban a 2020-as labdarúgó Eb-selejtezők, április-májusban a kazahsztáni jégkorong vb-n szerepelnek majd a magyar hokisok, május-júniusban pedig négy Final4 is lesz a Sport TV-n, férfi és női kézi-BL, EHF-kupa és Nemzetek Ligája négyes döntőjr. A Bundesliga hajrájáról nem is beszélve - írják.

Címkék: média sport sport tv

Pély Barna: a legfontosabb zsűri a közönség

6 órája

Pély Barna szerint a legfontosabb zsűri a közönség A Dal 2020-ban, ezért jó döntés volt, hogy átalakították a műsor pontozási rendszerét, amelyben a nézők a korábbinál nagyobb szerepet kapnak - írja az MTI.